Gezocht

Ruhaak makelaardij is voor een aantal cliënten op zoek naar hun droomhuis.

Woont u in zo'n huis en heeft u plannen om uw huis te verkopen, of kent u iemand met zo'n huis die dit wellicht wilt verkopen laat het ons weten.

Het spreekt voor zich dat we de informatie discreet zullen behandelen. 

Momenteel zijn we op zoek naar de volgende woningen:

- Voor een gezin met 1 kind zoeken we hoekhuis of 2 onder 1 kap woning met oprit, fijne tuin met 3 slaapkamers. Bij voorkeur in de Boomberg in Hilversum. Woonoppervlak vanaf 120 m².

- Voor een gezin met 4 kinderen zoeken wij een vrijstaande woning in Blaricum of Laren. Bij voorkeur niet te dicht bij de snelweg. De woning moet 5 slaapkamers hebben of een mogelijkheid daartoe. Het mag ook in een bijgebouw    mogelijk zijn. 

- Voor een tweepersoons huishouden zijn we op zoek naar een bij voorkeur vrijstaande woning met een aardige tuin, ruime woonkeuken en benedenverdieping en 2 1/2 slaapkamer op een mooie plek in Laren of Blaricum. 

- Voor een jong gezin zoeken we leuk huis met 3 slaapkamers. Bij voorkeur in Hilversum oost.Woonoppervlak ca 100 m² of groter. De afwerking moet goed zijn.

- Voor een eenouder gezin zoeken wij bij voorkeur in Bussum of Naarden een woning met 3 tot 4 goede slaapkamers en een kleinere studeerkamer. Woonoppervlak ca 120 m² of groter. Jaren 30 heeft de voorkeur.

- Voor een eenouder gezin met 3 kinderen zoeken wij in Hilversum een leuke woning met 4 slaapkamers of mogelijkheid daartoe. Woonoppervlak ca 120 m² of groter. Bij voorkeur ergen in Hilversum zuid, west of noord-west.DEZE WONING HEBBEN WE ONDERTUSSEN GEVONDEN

- Voor een gezin met 2 jongere kinderen zijn we op zoek naar een royale woning met veel vrijheid in bij voorkeur de Boomberg of het ministerpark. Een gehele verbouwing heeft zeker niet de voorkeur.DEZE WONING HEBBEN WE ONDERTUSSEN GEVONDEN

- Voor een jong gezin zoeken wij een ruime woning in Hilversum zuid (schrijvers-, schilders-, dichtersbuurt) Indische buurt (raadhuiskwartier) of Boomberg met minimaal 3 slaapkamers en een fijne zonnige tuin. Het huis mag in medium staat verkeren. Met andere woorden een algehele verbouwing wordt waarschijnlijk te veel, maar verbouwen hoeft geen probleem te zijn. DEZE WONING HEBBEN WE ONDERTUSSEN GEVONDEN.

- Voor een ouder echtpaar zijn wij op zoek naar een ruim appartement met bij voorkeur 2 badkamers en 3-4 slaapkamers. Een penthouse heeft de voorkeur, in het geval van een tussenverdieping dient deze optimaal geïsoleerd te zijn in verband met geluid. Een groot en zonnig dakterras en/of balkon behoort tevens tot de wensen  Het appartement dient rustig te liggen en niet te ver verwijderd te zijn van Hilversum centrum en openbaar vervoer.DIT APPARTEMENT HEBBEN WE ONDERTUSSEN GEVONDEN.

- Voor een jong gezin zoeken wij een robuust en ruim 30-er jaren huis. Een kleine verbouwing (badkamer en/of keuken) is geen probleem. Het liefst een helft van dubbel. De tuin moet zonnig zijn. Het Rembrandt kwartier in Naarden heeft de voorkeur. DEZE WONING HEBBEN WE ONDERTUSSEN GEVONDEN.

Ruhaakmakelaardij, uw makelaar in Hilversum en het Gooi; Bussum, Laren, Blaricum en omstreken

ideal homes are built on dreams, relationships and forces greater than ourselves.

Witold Rybczynski, Home: A history of an idea (1986) —