Uw huis verkopen?

Bij het verkopen van uw huis staat de hoogste prijs onder de beste voorwaarden hoog op de verlanglijst. Het is echter ook een emotioneel proces en het betekent afscheid nemen van een geliefde (of juist minder geliefde) plek voor een nieuwe stap.

Om voldoende zorg en tijd aan de verkoop te kunnen besteden hebben wij maximaal 10 woningen tegelijk in de verkoop. Soms zal u dus even moeten wachten tot wij u kunnen helpen, maar wachten wordt beloond want als wij plek hebben voor de verkoop hebben wij dus ook alle aandacht hiervoor!

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek ontvangt u advies over de verkoopprijs, gebaseerd op factoren zoals de marktsituatie op dat moment, de bouwkundige staat van uw huis, de snelheid waarmee u wilt verkopen enzovoort. Ook de presentatie van de woning is van invloed; smaken verschillen nu eenmaal. Daarom wordt er ook uitgebreid ingegaan op hoe de woning het best verkocht en gepresenteerd kan worden.

Vervolgens wordt het complete verkoopproces voor u verzorgd. Dit begint met het verrichten van onderzoek, het laten maken van foto's en schrijven van teksten om vervolgens de woning (na uw goedkeuring) aan te melden bij collega NVM makelaars en op websites zoals Ruhaakmakelaardij.nl en Funda.nl te plaatsen. De presentatie van uw huis en rondleiden van gegadigden is de volgende stap. Onderhandelingen worden stap voor stap, in nauw overleg uitgevoerd om tot een zo gunstig mogelijke verkoop(prijs) te komen. De juridische afhandeling van de overeenkomst valt, tot het transport bij de notaris, ook onder de service van Ruhaak Makelaardij.