Werkgebied Hilversum, Laren, Blaricum, Naarden, Bussum, Huizen en Wijdemeren

Het werkgebied van Ruhaak Makelaardij beslaat voornamelijk regio het Gooi. Zo zult u ons regelmatig tegen kunnen komen in Hilversum, Bussum, Huizen, Wijdemeren, Laren, Naarden en Blaricum.

Verkopen of aankopen buiten het Gooi komen ook voor. Zo zijn wij de afgelopen jaren ook meerdere keren actief geweest in Amsterdam en Utrecht.

Als u een woning zoekt in Kennemerland (Heemstede, Haarlem, Bloemendaal, Aerdenhout, etc.) verwijzen wij u graag door naar Heemstede Makelaardij.

 

Hilversum

Hilversum

De gemeente duidt zichzelf wel aan als 'mediastad' en vroeger als tuinstad vanwege de vele tuinen, en vanwege het relatief grote aantal villa's, als 'villadorp'.

Naarden

Naarden

Diverse malen wint de gemeente Naarden vanwege de fraaie historische kern, veel natuurschoon (het Naardermeer) en goede zorg- en onderwijsvoorzieningen.

Blaricum

Blaricum

Bos, heide, strand, water, een prachtige historische dorpskern, riante villa’s, de later bebouwde Bijvanck en een grote nieuwbouwlocatie in de Blaricummermeent. Blaricum heeft op het gebied van wonen en recreëren alles wat het Gooi zo aantrekkelijk maakt.

Laren

Laren

Het oudste dorp van het Gooi met diverse soorten bebouwing, maar voornamelijk villa’s en boerderijen. Bijzondere winkels, gezellige terrasjes en uitstekende cafés en restaurants. In Laren vindt u de grootste basiliek boven de grote rivieren,

Bussum

Bussum

Bussum is erg in trek bij jonge gezinnen die vanuit Amsterdam wat meer rust zoeken. Vanwege de charmante huizen in combinatie met station Naarden-Busum op fiets of zelfs loopafstand. In 30 minuten ben je in hartje-centrum van Amsterdam.

Wijdemeren

Wijdemeren

Gemeente Wijdemeren is schitterend !Een uniek stukje Nederland in Gooi & Vecht. De dorpen die samen de gemeente vormen, liggen te midden van prachtige wateren en ongeëvenaard natuurschoon.

Ruhaakmakelaardij, uw makelaar in Hilversum en het Gooi; Bussum, Laren, Blaricum en omstreken

ideal homes are built on dreams, relationships and forces greater than ourselves.

Witold Rybczynski, Home: A history of an idea (1986)